tiistai 11. syyskuuta 2012

FST!!!!

Otsikolla ei ole mitään tekemistä tämän tekstin kanssa, mutta halusin muistaa rakkaita porvoolaisia ystäviäni siitä että engång FST alltid FST!

Kävin tänään seuraamassa sekä jääntasalta että vähän ylempää paikallisen WHL-joukkueen Regina Patsin harjoituksia.

Kyseiset harjoitukset pidettiin vaatimattomassa Co-Operatorsin hallissa jossa on paitsi kahdeksan jääareenaa, niin myös erikseen joukkueen "oma halli" Brandt Centre.

Samassa kompleksissa harjoittelivat myöhemmin myös Reginan yliopiston miesten ja naisten joukkueet. Tämä tarkoitti allekirjoittaneelle todellista puumajahtia, sillä joukkueet tunnetaan nimellä Regina Cougars.

Eikä vapaapäivän (!) kiekkotarjonta siihen loppunut... itse asiassa, katsotaan mitä huomenna tapahtuu.

Sen tietää, että jotain mielenkiintoista taas sattuu ja tapahtuu kun lupauduin auttamaan Derek Parkeria muutossa.

Rakkaat ystäväni muistattekin jo Parkerin nimen tarinasta kun auto hajoaa keskellä ei-mitään. Noh, huomenna pakkaamaan loput tavarat kaverin kellarista (kuvassa Parker kellarinsa uumenissa) ja yläkerrasta ja sitten autolla... kohti... Melvilleä.

Matkaa tulee vain 150 kilometriä, mutta tie sinne on huono ja lainaksi saatavana pakettiauto on mallia "loistava" ja sen perässä vedämme vielä isoa muuttokuormakonttia. Mikäänhän ei siis voi mennä pieleen ja minähän pääsen torstaiksi takaisin kotiin jotta voin aamulla mennä töihin, eikös niin?

Melvillessä tulee varmasti myös tavattua jo teillekin tuttu kiekkolupaus Tyler Bird ja perjantaina olisi myös tarkoitus käydä katsomassa Birdin joukkueen Melville Millionairesin harjoitusottelu. Viikonloppuna on myös alueella muutakin SJHL- ja WHL-preseason tarjontaa joten saa nähdä minne tie lopulta vie.

Katsellaan siis milloin seuraavaa blogitekstiä tulee - toivokaa että Melvillen reissu sujuu edes jotenkuten hyvin meidän kahden apinan osalta. Niin ja Mesikämmenen Janille infoa, että Parkerin kellarista löytyi Sinulle jotain ja nakkaan sen postiin viimeistään perjantaina. Pelottaako jo?

Terveisiä tällä kertaa Tobbarille, hienoa että äijä on taas kovissa karkeloissa mukana! =)

Kovasti myös terveisiä Kenille. Keni on mies, jolla on maailman organisoiduin ja siistein toimisto ja kaiken tämän lisäksi hän puhuu monia eri kieliä.

Immosen Tuomakselle paljon terveisiä, muista että hyökkääjille teroitat mantraa "vihainen veto, vihainen seuranta" niin hyvä tulee ja saat helppoja syöttöpisteitä.

Tiinalle terveisiä - muista totella tyttäresi jokaista pientä oikkua (sinulta hän on ne kuitenkin perinyt! ;) )

Se oli siinä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti