perjantai 28. syyskuuta 2012

Saskatchewanin talvi

Kuvassa näkyy millainen talvi täällä preerialla voi olla.

No ei täällä mikään talvi vielä ole, kuitenkaan!

Tilastojen mukaan tosin vain heinäkuut ovat Saskatchewanin historiassa ainoat takuuvarmat lumivapaat kuukaudet. Lunta voi tulla kesäkuussa ihan yhtä hyvin kuin vaikkapa syyskuussa.

Ollut hiljaista blogin suhteen, tullut reissattua ja tehtyä töitä kovalla tahdilla joten runosuoni ei ole päässyt paljon sykkimään.

Sitten edellisen postauksen on tullut nähtyä ja koettua seuraavaa:

- Banffin matka. Meni aivan loistavasti ja hienot olivat maisemat ja sain nauttia todella hyvästä säästä. Tästä reissusta ehkä myöhemmin lisää.

- Mike Bossyn hyväntekeväisyysillallinen. Kaikki sujui sielläkin loistavasti huutokauppoja myöten ja NHL:n historian ehkäpä tehokkain maalintekijä (tutustukaa maalikeskiarvoihin tästä) sai kunnian kätellä allekirjoittanutta. Leikki sikseen, tyylikäs herrasmies ja loistava puhuja. Ja hei, järkyttykää tai ette, mutta Bossyn mukaan olin illan tyylikkäin pukeutuja tailor-made puvullani ja 30-luvun mafiosokengilläni - ei mulla aina se nahkatakki ole päällä!

- Calgaryn lentokentällä kokemani "järjestelyt". Noh, sanotaanko nyt näin että kyllähän siellä tuntikaupalla oli kiva kuluttaa aikaa ja mudien matkustajien kanssa tulla pomputelluksi edestakaisin ympäri terminaalia. Oli "pieniä" kommunikaatiovaikeuksia valitsemani lentoyhtiön työntekijöiden kesken. Matkailu avartaa, ei siinä mitään, sääliksi kävivät vain nuo lukuisat vanhukset jotka joutuivat suurella vaivalla liikkumaan turhaan niin monen monta kertaa. Veikkaan, että palautetta yhtiölle lähti kotiinpalun jälkeen muutamaltakin pariskunnalta ja ansaitusti.

- "Niin mä kuulin että Suomessa on 15 miljoonaa työtöntä ja teillä on vain 20 miljoonaa ihmistä siellä, miten se voi olla?", tällainen kysely tuli toissapäivänä. Joutui siinä sitten vähän valistamaan ja toteamaan että ei siellä Suomessa nyt ihan NIIN huonosti mene eikä Suomessa NIIN paljon ole vielä ehditty lisääntymään vaikka on Juhannukset ja muut lemmen riemujuhlat keksitty.

Olipahan taas lyhyt kirjoitelma, mutta kun ei lähde niin ei nyt vain lähde.

Sen verran lähtee terveisiä kuitenkin, että haluan muistaa seuraavia lämpimällä tervehdyksellä:

- Kotkan Mirri-Mies, pidä haarat kiinni!

- Iguanan tiskille tai pöydän alle Judelle paljon terveisiä - ja ei, en enää ikinä vittuile Edusta.

- Skeballe paljon lämpöä Poolin kellariin!

Ja listan ainoa naaras... hmm...

- Kaisa, muista että maailmassa on muutakin juotavaa kuin Starbucksin tuotteet! -..-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti